Afectiuni digestive, boli digestive

Lista articolelor despre afectiuni digestive si boli digestive pe AflaCum.ro

Articole despre afectiuni digestive si boli digestive

Citeste cele mai noi articole despre afectiuni digestive si boli digestive publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre afectiuni digestive si boli digestive, pe AflaCum.ro!

Refluxul gastresofagian sau hiperaciditatea este o afectiune digestiva, cauzata de eliberearea acidului gastric in esofag, din cauza disfunctiei unui valve musculare, numite sfincter esofagian inferior. Simptomele acestei afectiuni includ arsurile stomacale, regurgitarile alimentare si acide si eructatiile (ragaielile). Iata cateva remedii naturiste impotriva refluxului gastroesofagian:

1. Modificari ale stilului de viata

Micsorati cantitatea de mancare consumata la o masa, pentru a reduce presiunea exercitata asupra stomacului si evitati sa mancati cu 2-3 ore inainte de culcare.

Lemongross este o planta folosita frecvent in bucataria asiatica, asemanatoare la gust cu lamaia si apreciata atat pentru gustul sau dulceag, cat si pentru calitatile sale nutritive.

Lemongross este o sursa bogata de acid folic, magneziu, zinc, cupru, fosfor, fier, vitamina A, vitamina C, calciu, potasiu si mangan, iar ca sa te bucuri de beneficiile sale o poti prepara sub forma de ceai.

Printre cele mai importante beneficii ale ceaiului de lemongross amintim:

Ceaiul de lemongrass este utilizat pentru ca elimina stresul, anxietatea si chiar depresia.

Ceaiul de lemongrass ajuta la eliminarea acidului uric, a toxinelor si a colesterolului din organism.

Datorita proprietatilor sale antiseptice, ceaiul din aceasta planta este folosit ca tratament in cazul mai multor boli digestive cum ar fi arsuri, indigestie, constipatie, balonare, spasme stomacale si crampe.
Si nu in ultimul rand acest fruct dulceag elimina parazitii si bacteriile din tractul digestiv.

Citeste prospectul medicamentului Festal, drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tulburari digestive datorate deteriorarii functiei pancreatice.

Compozitie: Fiecare drajeu contine: 6 000 FIP unitati lipaza pancreatica + 4500 FIP unitati amilaza pancreatica + 300 FIP unitati proteaze pancreatice = 192 mg, 50 mg hemicelulaza, 25 mg de bila de bou uscata purificata.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.