Afectiuni respiratorii

Lista articolelor despre afectiuni respiratorii pe AflaCum.ro

Articole despre afectiuni respiratorii

Citeste cele mai noi articole despre afectiuni respiratorii publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre afectiuni respiratorii, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului AMBROXOL , solutie pentru uz intern si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: In tratamentul tuturor afectiunilor respiratorii asociate cu o sputa vascoasa: bronsita; traheobronsita; bronsiectazie; emfizem; sinuzita; otita medie; sindrom de detresa respiratorie; afectiuni pulmonare inflamatorii cronice.

Prezentare farmaceutica: Solutie interna continand la 100 ml 750 mg ambroxol hidroclorid (sticla a 15 ml cu picurator).

Indicatii: Bisolvon este recomandat in afectiuni respiratorii acute si cronice cu tuse productiva: traheobronsita, bronsita acuta, bronsita cronica simpla sau obstructiva, astm bronsic, bronsiectazii, alte afectiuni pulmonare acute sau cronice, sinuzita.

Forma de prezentare: Comprimate a 8 mg bromhexin clorhidrat. Solutie pentru uz intern si de inhalat, flacon de 40 ml cu 2 mg bromhexin clorhidrat/ml (1 ml=15 picaturi).

Actiune terapeutica: Bisolvon este un derivat sintetic de vasicina (substanta activa extrasa din plante) cu actiune mucolitica si expectoranta. Bisolvon are ca efect scaderea vascozitatii mucusului, cresterea clearance-lui mucociliar, cresterea volumului secretiilor “seroase" in arborele traheo-bronsic (efect secretolitic), stimularea sistemului surfactant. Bisolvon faciliteaza expectoratia, amelioreaza tusea si reduce degradarea functionala pulmonara. Efectele terapeutice se manifesta dupa 2-3 zile de terapie orala si dupa 15 minute de la inhalare.

Indicatii: Solutia orala FLUCALM este un adjuvant benefic in afectiuni respiratorii insotite de tuse spastica.

Doze si mod de administrare:

Adulti si copii cu varsta peste 6 ani: 1 lingurita (5 ml) de 3 ori pe zi, dupa mese.

Fluimucil este indicat in tratamentul tuturor afectiunilor respiratorii care, in urma unei productii excesive de mucus si a solidificarii consecutive, antreneaza formarea de secretii dense care sunt eliminate cu greutate sau de loc.

Este cazul tuturor formelor de infectii respiratorii (inclusiv gripe) asociate cu tuse si catar, al bronsitelor acute si cronice, sinuzitelor, anginelor, faringitelor, astmului bronsic si mucoviscidozei (fibroza chistica).

Mod de Prezentare: Cutii cu 30 plicuri granule pt suspensie orala continand 100 mg acetilcisteina.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.