Akineton

Lista articolelor despre akineton pe AflaCum.ro

Articole despre akineton

Citeste cele mai noi articole despre akineton publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre akineton, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului  AKINETON, 2 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Medicamentul este indicat in tratamentul simptomelor extrapiramidale (dischinezia precoce, akatizia, parkinsonismul secundar) provocate de neuroleptice si alte medicamente cu actiune similara, cat si a tulburarilor similare parkinsonului (parkinsonoid); alte tulburari de motilitate extrapiramidale, generalizate sau localizate (distonii), sindromul Meige,blefarospasm sau torticolis spasmodicus, intoxicatii cu nicotina sau cu derivati organo - fosforici.

Compozitie: O tableta de Akineton contine 2 mg de clorhidrat de biperidina.

Citeste prospectul medicamentului Akineton, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Medicamentul este indicat in tratamentul simptomelor extrapiramidale (dischinezia precoce, akatizia, parkinsonismul secundar) provocate de neuroleptice si alte medicamente cu actiune similara, cat si a tulburarilor similare parkinsonului (parkinsonoid); alte tulburari de motilitate extrapiramidale, generalizate sau localizate (distonii), sindromul Meige, blefarospasm sau torticolis spasmodicus, intoxicatii nicotinice sau cu derivati organo fosforici.

Compozitie: 1 ml de Akineton solutie injectabila contine 5 mg de lactat de biperidina.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.