Alcool volan

Lista articolelor despre alcool volan pe AflaCum.ro

Articole despre alcool volan

Citeste cele mai noi articole despre alcool volan publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre alcool volan, pe AflaCum.ro!

Accidentele rutiere sunt cauzate, de foarte multe ori, de conducerea autovehiculelor in stare de ebrietate. Desi soferii cunosc pericolele si pedepsele care se impun in cazul unei astfel de abateri, foarte multi sunt inconstienti si urca la volan sub influenta bauturilor alcoolice.

Daca iti place sa consumi alcool, nu urca la volan in acea zi! Totusi, daca esti obligat sa conduci, nu bea alcool. Dacam din pacate, nu te poti abtine, ar fi bine sa stii in ce conditii iese alcoolul din sange.

Asa cum ne spun si specialistii, durata eliminarii alcoolului din corp tine de multi factori. Greutatea corporala, tipul de bautura consumata, durata timpului de consum si evident odihna de dupa consum sunt esentiale cand vine vorba de eliminarea alcoolului din sange.

Etilotestul este spaima oricarui sofer care se incumeta sa consume alcool si sa conduca un autoturism. Pentru a evita pedepsele drastice, multi dintre cei care sunt prinsi incearca sa pacaleasca agentii politiei rutiere folosind metode si scuze incredibile.

Cum incearca romanii sa pacaleasca etilotestul. Romanii sunt foarte inventivi. O dovedesc si incercarile de pacalire a etilotestului, prin metode la care multi nici nu ne gandim. Nu incerca un astfel de comportament! Nu e deloc o virtute sa conduci sub influenta alcoolului!

Metoda 1.  Otetul din salata. Multi dintre soferii prinsi in fapt dau vina pe otetul din salata. Ei argumenteaza prin consumul mare de salata in combinatie cu otetul care se gaseste din plin in aerul respirabil.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.