Alcoolism

Lista articolelor despre alcoolism pe AflaCum.ro

Articole despre alcoolism

Citeste cele mai noi articole despre alcoolism publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre alcoolism, pe AflaCum.ro!

Alcoolismul reprezinta o problema serioasa in societatea omului modern. Romania, din pacate, se afla in top in ceea ce priveste consumul intens de bauturi alcoolice. Suntem pe locul 2 in acest clasament nedorit(clasament UE), cu circa 35% dintre cetateni recunoscand ca au luat parte la episoade de consum intens de alcool cel putin o data pe luna! Daca te afli printre cei dependenti si doresti sa scapi, e timpul sa te gandesti serios la o cura de dezintoxicare!

Alcoolism. Cum sa faci o cura de dezintoxicare. Decizia:

1. Evalueaza-ti stilul de viata si obiceiurile de a bea. Cei mai multi oameni consuma alcool ocazional fara probleme. Unii, insa, dezvolta o dependenta periculoasa. Daca ai experimentat unul sau mai multe dintre urmatoarele simptome, este posibil sa ai probleme cu dependenta de alcool:

Alcoolismul este o boala, care necesita o lunga perioada de recuperare si implicit multa vointa si ajutor din partea unor persoane apropiate.

Iata cum puteti ajuta un alcoolic sa se lase de baut:

Daca banuiti ca o persoana apropiata este in pragul alcoolismului sau sufera de aceasta boala, puteti sa cofirmati acest fapt, prin urmatoarele semne:

Citeste prospectul medicamentului  Aspatofort, fiole si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Hepatita cronica, hepatita acuta, encefalopatie portala, precoma si coma hepatica.

Compozitie: 10ml (o fiola) solutie injectabila contin: clorhidrat de piridoxina 125mg si acid D,L-aspartic 250mg si excipienti: hidroxid de sodiu, apa pentru preparate injectabile.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.