Alergat mituri

Lista articolelor despre alergat mituri pe AflaCum.ro

Articole despre alergat mituri

Citeste cele mai noi articole despre alergat mituri publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre alergat mituri, pe AflaCum.ro!

Circa 621 de milioane de oameni de pe intreg Mapamondul transforma alergatul in hobby sau in activitate de mentinere a conditiei fizice! Asa s-a ajuns ca peste 11 miliarde de dolari(55 miliarde de lei) sa fie cheltuite in intreaga lume pe echipamentele specifice! Sunt cifre incurajatoare, care arata ca omului modern ii pasa de sanatatea sa! Azi nu vom vorbi, totusi, despre efectele pozitive ale alergarilor, ci despre anumite mituri create in jurul acestui fenomen deosebit de popular. Speram ca informatiile de mai jos te vor ajuta!

Mituri despre alergare. Multi le considera adevaruri, dar nu e asa:

1. Alergarile ajuta la eliminarea kilogramelor in plus. Sa alergi sistematic reprezinta o modalitate excelenta de a-ti imbunatati activitatea inimii, starea de spirit si calitatea somnului. In schimb, in ciuda credintei populare, alergarea nu este cel mai bun exercitiu pentru slabit! Este vorba, de fapt, de raportul calorii arse vs calorii consumate dupa efort. In cele mai multe cazuri, oamenii vor consuma mult mai multe calorii dupa alergare. Daca obiectivul tau este sa scapi de cateva kilograme, ar trebui sa te concentrezi pe antrenamente de mare intensitate. Ciclismul, antrenamentul de forta si cardio cu intervale de intensitate scazuta pot fi de mare ajutor. Aastfel vei schimba ritmul , iar organismul tau va arde mai multe calorii, trecand de la intensitate scazuta la intensitate ridicata.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.