Alimente interzise pisici

Lista articolelor despre alimente interzise pisici pe AflaCum.ro

Articole despre alimente interzise pisici

Citeste cele mai noi articole despre alimente interzise pisici publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre alimente interzise pisici, pe AflaCum.ro!

Pisicile sunt delicate si atente chiar si cand vine vorba de mancare. Cu toate acestea, exista alimente tentante pentru ele, dar care au darul de a le face mult rau. S-ar putea sa dai felinei tale hrana nerecomandata, fara sa cunosti riscurile. Tocmai de aceea, ti-am pregatit acest ariticol cu lista de alimente interzise/nerecomandate pentru pisica.

Lapte si produse lactate. Majoritatea pisicilor adulte au intoleranta la lactoza. Desi ar putea sa-i placa aroma laptelui si a produselor lactate, pisica nu trebuie hranita cu asa ceva. Laptele si produsele inrudite dauneaza stomacului pisicii. Ca efecte, pot aparea diareea si varsaturile.

Ciocolata si bomboane. Exista doua ingrediente in ciocolata care pot dauna pisicilor: cofeina si teobromina(alcaloid xantinic). Odata ce o pisica mananca ciocolata, ingredientele devin toxice si pot provoca insuficienta hepatica. Nici bomboanele nu sunt bune pentru pisica ta! Acestea contin mult zahar, nociv, in cantitati mari, atat pentru oameni cat si pentru pisici.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.