Aluminiu

Lista articolelor despre aluminiu pe AflaCum.ro

Articole despre aluminiu

Citeste cele mai noi articole despre aluminiu publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre aluminiu, pe AflaCum.ro!

Aluminiul este un metal neferos cu densitate scazuta, rezistenta la coroziune, fiind ideal pentru confectionarea unor obiecte comune, cum ar fi oalele, tigaile, acoperisurile, soproanele, etc., care se poate, insa, innegri, in timp.

Iata 4 solutii de curatare a obiectelor din aluminiu acasa:
1. Daca aluminiul este decolorat acesta poate fi curatat cu ajutorul unei solutii pe baza de otet si crema de tartar. Aceasta se obtine prin amestecul unei linguri de otet cu un litru de apa si 2 linguri de crema de tartar. Incalziti solutia, la foc mic, intr-o cratita de aluminiu si aceasta se va curata perfect. Pentru alte obiecte, inmuiati-le in solutia mentionata pana cand dispare decolorarea.

2. In cazul ramelor de usi si ferestre din aluminiu decolorate nu este suficient sa le curatati cu apa si sapun, deoarece nu veti reusi sa le obtineti stralucirea. In acest caz este indicat sa folositi o solutie facuta in casa din 4 cani de apa, amestecate cu o cana de otet, intr-un recipient cu spray. Frecati cateva felii de lamaie direct pe obiectul de aluminiu decolorat si clatiti cu ajutorul solutiei pe baza de apa si otet, pentru a-i reda stralucirea.

Este o intrebare pe care si-o pun consumatorii si la care specialistii au gasit un raspuns.

Stiut fiind faptul ca aditivii alimentari din mezeluri au efecte negative asupra sanatatii, este bine sa luam in considerare daca ar trebuie sa mancam in continuare mezeluri.

Pateurile de ficat, parizerul, salamurile si alte preparate din carte sunt pline de aditivi alimentari, niste conservanti care ajuta mezelurile sa nu se altereze, dar care afecteaza in schimb sanatatea oamenilor.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.