Amenajare

Lista articolelor despre amenajare pe AflaCum.ro

Articole despre amenajare

Citeste cele mai noi articole despre amenajare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre amenajare, pe AflaCum.ro!

Casa poate fi amenajata cu succes si fara investitii majore. Micile modificari, alese potrivit, vor oferi personalitate locuintei tale. Iata ce amenajari smart poti face cu bani mai putini:

 Folosete tapet. Daca nu ai fonduri pentru o zugraveala noua, tapetul e solutia. Ai la indemana numeroase tipuri de tapet, care imita natura, lemnul, marea sau diverse animale, numai bune pentru camera copilului. Daca vrei sa amenajezi un living in care culoarea predominanta este gri sau alb, alege tapet in nuante de verde sau albastru, care sa anime intreaga incapere. Plaseaza tapetul pe un singur perete, pentru a nu incarca prea mult camera.

Pune profile pentru faianta pentru scari. Acestea sunt solutia pentru scarile pe care ai vrea sa le schimbi, dar nu ai suficienti bani. Astfel, vei masca laturile mate ale faiantei sau gresiei si vei proteja muchiile scarilor. Aceste profile asigura protectiee impotriva ciobirii si desprinderii materialelor, dau au si rol estetic. 

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.