Animale rare

Lista articolelor despre animale rare pe AflaCum.ro

Articole despre animale rare

Citeste cele mai noi articole despre animale rare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre animale rare, pe AflaCum.ro!

Culoarea preferata a majoritatii oamenilor este albastrul. Cel putin asta indica studiile de specialitate. Nu mai putin de 75 tari au diverse nuante de albastru pe steagurile nationale, ceea ce intareste ideea ca aceasta culoare este foarte populara pe Mapamond. Din anumite motive, insa, in natura, albastrul nu se poate gasi prea des, mai ales cand vine vorba de animale.

De ce animalele albastre sunt atat de rare?

Culoarea poate depinde de hrana pe care o consuma animalul. Aproape toate culorile din blana, pielea sau penele animalelor au pigmenti in stransa legatura cu alimentele pe care acestea le consuma. De exemplu, sticletele se hraneste cu flori galbene, iar somonul si pasarea flamingo mananca scoici si creveti de culoare roz.

Mama Natura este intotdeauna plina de surprize. Este inimaginabil cate creaturi superbe si diferite traiesc pe planeta noastra! Astazi, iti prezentam 11 dintre animalele rare, despre care, probabil, nu ai auzit nimic pana acum.

1. Ili Pika. Acest animal dragut si foarte rar este cunoscut si ca iepurele magic. Ili Pika a fost fotografiat recent, pentru prima data in 20 de ani! A fost descoperit pentru prima oara in muntii Tian Shan(Muntii Cerului) din China.

2. Broasca Pinochio. Aceasta creatura ciudata are o particularitate. Cand un mascul incearca sa atraga o femeie sau cand simte un pericol, nasul i se ridica. Tocmai de aceea a fost poreclit Pinochio. :)

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.