Antiacid, talcid

Lista articolelor despre antiacid si talcid pe AflaCum.ro

Articole despre antiacid si talcid

Citeste cele mai noi articole despre antiacid si talcid publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre antiacid si talcid, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Talcid, suspensie si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Antiacid, antiulceros. Gastrite, ulcere gastrice si duodenale, esofagita de reflux, tratamentul urmatoarelor simptome: arsuri gastrice, eructatii, senzatia de abdomen balonat, dureri in regiunea abdominala superioara.

Prezentare farmaceutica: Cutii cu 20, 50 pliculete cu 10 ml suspensie.

Citeste prospectul medicamentului Tri-om si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Patologie gastrica: gastrite, ulcere gastrice si duodenale, esofagite de reflux, hernii hiatale, pirozis, in cursul sarcinii, hiperclorhidrii, dispepsii cu meteorism.

Patologia intestinala: diaree de diverse etiologii la adulti si copii, fermentatii intestinale, sindroame colitice cu fermentatie.

Citeste prospectul medicamentului Tri-om, gel si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Actiune terapeutica si indicatii: vezi Tri-om pulbere.

Prezentare farmaceutica: Gel continand la 10 g: aluminosilicat de magneziu si calciu amorf (OM-330) - 3 g, conservanti, aromatizanti excip. q.s. (flac. a 360 g gel; cutie cu 20 plicuri a 10 g gel).

Citeste prospectul medicamentului Tri-om, pulbere si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Patologie gastrica: gastrite, ulcere gastrice si duodenale, esofagite de reflux, hernii hiatale, pirozis, in cursul sarcinii, hiperclorhidrii, dispepsii cu meteorism. Patologia intestinala: diaree de diverse etiologii la adulti si copii, fermentatii intestinale, sindroame colitice cu fermentatie.

Prezentare farmaceutica: Plicuri a 3 g pulbere continand: aluminiu silicat de magneziu si calciu amorf (cutii cu 20 buc.).

Citeste prospectul medicamentului Ulcerotrat si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Ulcer gastroduodenal, ulcer peptic, gastrita cronica hiperacida.

Compozitie: Comprimate continand nitrat bazic de bismut 350 mg; carbonat bazic de magneziu 300 mg; bicarbonat de sodiu 200 mg. Rizom de acorus calamis 25 mg.

Citeste prospectul medicamentului Talcid, comprimate masticabile si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Antiacid, antiulceros. Gastrite (inflamatii acute si cronice ale mucoasei gastrice), ulcere gastrice si duodenale, esofagita de reflux, tratamentul urmatoarelor simptome: arsuri gastrice, eructatii, senzatia de abdomen balonat, dureri in regiunea abdominala superioara.

Prezentare farmaceutica: Cutii cu 20, 50, 100 comprimate masticabile.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentuluiRennie si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii terapeutice: Rennie combate...
Citeste prospectul medicamentului Novalox, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Ulcer...
Citeste prospectul medicamentului Milk of Magnesia, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Milk of Magnesia, suspensie uz intern si afla pentru ce este indicat si cum...
Citeste prospectul medicamentului CDicarbocalm, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Dicarbocalm...