Antidiareic, enterol

Lista articolelor despre antidiareic si enterol pe AflaCum.ro

Articole despre antidiareic si enterol

Citeste cele mai noi articole despre antidiareic si enterol publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre antidiareic si enterol, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Enterol 250 , pulbere liofilizata si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul diareei acute infectioase la adulti si copii. Tratamentul si prevenirea complicatiilor digestive ale terapiei cu antibiotice: diaree, colita, candidoza. Tratament asociat (vancomicinei si metronidazolului) in prevenirea recurentei infectiei cu Clostridium difficile. Prevenirea diareei asociate alimentatiei enterale cu debit continuu. Tratamentul sindromului de colon iritabil.

Compozitie: Fiecare plic sau capsula contine: Pulbere liofilizata de Saccharomyces boulardii 282,5 mg (corespunzator la 250 mg drojdie si 32,5 mg lactoza).

Prospect medicament enterol 250 mg, capsule. Enterolul este un medicament folosit in tratamentul diareei acute infectioase la adulti si copii.

Tratamentul si prevenirea complicatiilor digestive ale terapiei cu antibiotice: diaree, colita, candidoza. Tratament asociat (vancomicinei si metronidazolului) in prevenirea recurentei infectiei cu Clostridium difficile. Prevenirea diareei asociate alimentatiei enterale cu debit continuu. Tratamentul sindromului de colon iritabil.

Compozitie: Fiecare plic sau capsula contine: Pulbere liofilizata de Saccharomyces boulardii 282,5 mg (corespunzator la 250 mg drojdie si 32,5 mg lactoza)

Citeste prospectul medicamentului Imodium si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Diaree acuta nespecifica, diaree cronica si pentru reducerea evacuarilor la bolnavii cu ileostomie.

Prezentare farmaceutica: Capsule continand loperamida hidrocl. 2 mg (cutie cu 3 buc.).

Citeste prospectul medicamentului Hidrasec 10 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Este un medicament antidiareic.In asociere cu rehidratarea orala este indicat la sugari in tratamentul simptomatic al diareei acute

Compozitie si mod de ambalare

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.