Antigen

Lista articolelor despre antigen pe AflaCum.ro

Articole despre antigen

Citeste cele mai noi articole despre antigen publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre antigen, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului  Antigen Streptococic Corpuscular pentru intradermoreactii si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Antigenul streptococic corpuscular este utilizat in testarea intradermica pentru decelarea starii de hipersensibilitate la infectia streptococica.

Prezentare: Antigenul streptococic corpuscular este o suspensie in solutie clorurata izotonica de streptococi grup A apartinand tipurilor mai frecvent intalnite si grup C, inactivata prin caldura (contine 100.000 germeni in 0,1 ml). Se livreaza in flacoane a 10 ml. Prezervant: Fenol 0,003‰.

Citeste prospectul medicamentului  ANTIGEN HIDATIC LIOFILIZAT pentru I.D.R. CASONI si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Antigenul hidatic liofilizat este utilizat in diagnosticul hidatidozei umane sau in diagnosticul diferential al unor tumori in raport cu hidatidoza.

Prezentare: Antigenul hidatic liofilizat pentru I.D.R. Casoni este preparat din lichid hidatic prelevat din chisturi hidatice pulmonare sau/si hepatice de la bovine, filtrat si liofilizat. Se livreaza sub forma de trusa continand 3 fiole a 1 ml antigen, 3 fiole solvent si 3 fiole martor (solutie clorurata izotonica). Prezervant: Nu are.

Citeste prospectul medicamentului ANTIGEN DE TRICHINELLA SPIRALIS pentru intradermoreactie in trichineloza si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Antigenul de Trichinella spiralis se utilizeaza in diagnosticul bolnavilor suspecti de trichineloza.

Prezentare: Antigenul de Trichinella spiralis este un extract total din larve de Trichinella, in solutie salina fiziologica, lichid sau liofilizat, utilizat in scop diagnostic. Antigenul de Trichinella spiralis se livreaza sub forma de trusa ce contine: 3 fiole a 1 ml antigen, 3 fiole a 1 ml martor (in cazul antigenului lichid) sau 3 fiole antigen liofilizat (cate 1 ml produs/fiola), 3 fiole a 1 ml martor, 3 fiole a 1 ml solvent.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.