Antimicotic

Lista articolelor despre antimicotic pe AflaCum.ro

Articole despre antimicotic

Citeste cele mai noi articole despre antimicotic publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre antimicotic, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Sostatin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Micoze cauzate de agenti sensibili, avand diferite localizari (piele, par, unghii), cand tratamentul local este insuficient: micoze ale tubului digestiv, vagin, micoze sistemice localizate sau diseminate.

Prezentare farmaceutica: Comprimate continand ketoconazol 200 mg si excipienti (cutie cu 10 buc.).

Citeste prospectul medicamentului Mycospor si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Proprietati

Bifonazolul este un derivat imidazolic cu un spectru larg antimicotic care include dermat ofiti,levuri,mucegaiuri si alti fungi ca Malassezia furfur. Este de asemeni eficient asupra Corynebacterium minutissimum.

Citeste prospectul medicamentului Gynozol, capsule vaginale gelatinoase moi si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul micozelor vaginale: candidoze vaginale, infectii vaginale datorate microsporilor si fungilor patogeni; tratamentul aginitelor, datorate infectiilor bacteriene cu germeni sensibili. Poate fi administrat in timpul sarcinii si al lactatiei.

Antimicotic cu spectru larg.

Citeste prospectul medicamentului  Clotrimazol, comprimate vaginale si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Candidoza vaginala; tricomoniaza.

Compozitie: Comprimate vaginale continand 0,100 g de Clotrimazol.

Citeste prospectul medicamentului  CLOTRIMAZOL , solutie pentru uz extern si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Dermatomicoze, candidoze, Pitiriazis versicolor, eritrasma; vaginita micotica (mai ales cu Candida), vaginita cu Trichomonas, vaginita bacteriana nespecifica.

Prezentare farmaceutica: Crema continand clotrimazol 1 g/100 g (tub cu 20 g); solutie pentru uz extern continand clotrimazol 1 g/100 ml (flac. cu 25 g); comprimate vaginale continand clotrimazol 100 mg (flacoane si pachete ambutizate cu 6 sau 12 buc.).

Citeste prospectul medicamentului Biazol, crema si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Dermatofitoze:Tinea Corporis, Tinea Manum, Tinea Pedis, Tinea Cruris, Tinea Unghium date de specii de Tricophyton, Epidermophyton si Microsporum;

Candidoze cutanate superficiale; Pityriasis Versicolor; Erythrasma.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Diflazon este indicat pentru profilaxia infectiilor candidozice in cazul transplantului de celule stem hematopoietice si la pacienti...