Apa colonie, miros piele

Lista articolelor despre apa colonie si miros piele pe AflaCum.ro

Articole despre apa colonie si miros piele

Citeste cele mai noi articole despre apa colonie si miros piele publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre apa colonie si miros piele, pe AflaCum.ro!

Apa de colonie este frecvent intalnita in baile oamenilor, alaturi de pasta de dinti. Cu toate ca este un produs cumparat cu regularitate, majoritatea consumatorilor inca sunt confuzi cand vine vorba de marca, de aroma si de felul cum trebuie aplicata apa de colonie.

Inainte de toate, trebuie sa facem diferenta intre apa de colonie, apa de parfum si cea de toaleta. Vorbim despre gradul de concentratie al uleiurilor aromatice:  1. apa de colonie(3/5%) miroase cel mai puternic si este mai scumpa decat celelalte doua; 2. apa de parfum(8/15%); 3. apa de toaleta(4/8%).

Inainte de a cumpara apa de colonie, asigura-te ca  ti se potriveste. Nu te lua doar dupa sugestiile prietenilor, ci raporteaza-te la pielea ta. De asemenea, alege in functie de garderoba si de sezon.

Mirosul reprezinta unul dintre principalele simturi pe care le avem. Se spune ca putem alege chiar partenerul/a de viata dupa miros. De asemenea, produsele pe care le consumam pot influenta mirosul corpului nostru. Astazi, iti aratam ce produse cauzeaza un miros neplacut al pielii. Chiar suntem ceea ce mancam!

Alimente care influenteaza in mod negativ mirosul pielii:

Rosii. Charles Stewart, un om de stiinta britanic , a demonstrat ca un miros neplacut al corpului poate fi legat de consumul de rosii. Mirosul de transpiratie e asemantor cu cel ai uleiului din tulpina de rosii!Practic, mirosul de transpiratie este influentat de terpena(clasa de hidrocarburi naturale lichide) si carotenoizi din rosii. Cercetarile stiintifice au dovedit legatura dintre cantitatea de rosii si alte produse terpenice pe care le consumam si intensificarea mirosului de transpiratie.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.