Apartament decorare

Lista articolelor despre apartament decorare pe AflaCum.ro

Articole despre apartament decorare

Citeste cele mai noi articole despre apartament decorare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre apartament decorare, pe AflaCum.ro!

Nu ai nevoie de multi bani pentru a-ti decora apartamentul cu stil! Exista multe modalitati creative de a economisi, atunci cand alegi sa schimbi decorul. Spre exemplu, poti schimba fata anumitor obiecte de interior fara mare efort financiar. Transformarea totala a spatiului in care locuiesti, fara a distruge bugetul, e realizabila. In plus, va fi distractiv!

Metoda 1. Peretii si ferestrele

1. Foloseste tapet detasabil sau autocolante, pentru un plus de stil. Daca stai cu chirie, va trebuie sa obtii acordul proprietarului pentru orice modicare. Acesta nu va dori sa schimbi structura caasei sale,a sa ca nu te va lasa sa pui tapet clasic. De aceea, ai varianta tapetului detasabil sau a autocolantelor. Acestea se aplica usor si nu distrug pereti, atunci cand sunt indepartate. Pentru un efect sporit, alege modele cu flori, pasari, graffiti, simboluri si chiar text. Gasesti tapet detasabil/ autocolante in magazinele pentru casa si gradina, dar si in anumite hipermarketuri.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.