Apartament

Lista articolelor despre apartament pe AflaCum.ro

Articole despre apartament

Citeste cele mai noi articole despre apartament publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre apartament, pe AflaCum.ro!

Nu ai nevoie de multi bani pentru a-ti decora apartamentul cu stil! Exista multe modalitati creative de a economisi, atunci cand alegi sa schimbi decorul. Spre exemplu, poti schimba fata anumitor obiecte de interior fara mare efort financiar. Transformarea totala a spatiului in care locuiesti, fara a distruge bugetul, e realizabila. In plus, va fi distractiv!

Metoda 1. Peretii si ferestrele

1. Foloseste tapet detasabil sau autocolante, pentru un plus de stil. Daca stai cu chirie, va trebuie sa obtii acordul proprietarului pentru orice modicare. Acesta nu va dori sa schimbi structura caasei sale,a sa ca nu te va lasa sa pui tapet clasic. De aceea, ai varianta tapetului detasabil sau a autocolantelor. Acestea se aplica usor si nu distrug pereti, atunci cand sunt indepartate. Pentru un efect sporit, alege modele cu flori, pasari, graffiti, simboluri si chiar text. Gasesti tapet detasabil/ autocolante in magazinele pentru casa si gradina, dar si in anumite hipermarketuri.

Iepurii sunt animale dragute, care pot deveni, cu usurinta, de companie! Sunt micuti, asa ca pot creste, fara mari probleme, in apartamente! Totusi, trebuie sa aplici cateva reguli pentru a te asigura ca iepurele tau ramane in siguranta si nu distruge prin casa! 

Actiuni pentru protectia iepurelui

1. Afla daca ai voie sa cresti un iepure in apartament. Daca stai cu chirie, intreaba proprietarul daca e de acord sa te lase sa cresti un iepure. 

Legea 196/2018, cea care vizeaza organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, impune reguli dure pentru posesorii de locuinte din blocuri. Nerespectarea acestei legi va aduce sanctiuni fara precedent.

Ipoteca. Posesorii de apartamente din blocuri care nu-si platesc intretinerea se vor trezi cu ipoteca pe apartamente. Asta este una dintre modificarile radicale din noua lege a asociatiilor de proprietari. Exista si o veste buna! Proprietarii vor avea un termen pentru a plati intretinerea de cel mult 30 zile calendaristice de la data afisarii listei lunare de plata. Pana acum, aveau la dispozitie doar 20 zile. 

Restantele mai vechi de 90 zile si care depasesc valoarea salariului minim brut pe economie vor fi inscrise in cartea funciara a apartamentului. Din acel moment asociatia va putea aplica o ipoteca pe respectivul apartament. Proprietarul rau platnic va avea dreptul de a vinde locuinta doar dupa achitarea integrala a datoriilor. Restantierii vor fi notificati in scris de catre administrator.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.