Aprovel

Lista articolelor despre aprovel pe AflaCum.ro

Articole despre aprovel

Citeste cele mai noi articole despre aprovel publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre aprovel, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului  Aprovel 75, 150 si 300 mgsi afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Tratamentul hipertensiunii esentiale.

Posologie si mod de administrare: Doza initiala recomandata si doza de intretinere este 150 mg zilnic cu sau fara hrana.

Citeste prospectul medicamentului Aprovel, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Aprovel se foloseste pentru tratamentul tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arteriala). Medicul v-a masurat tensiunea arteriala si a gasit ca este peste limitele normale pentru varsta dvs.

Tensiunea arteriala crescuta, daca nu este tratata, poate distruge vasele sanguine din cateva organe, cum sunt inima, rinichiul, creierul si ochii. In unele situatii, aceasta poate duce la infarct, insuficienta cardiaca sau renala, accidente vasculare cerebrale sau orbire. De obicei, nu exista simptome ale tensiunii arteriale crescute inainte ca distrugerile sa apara. De aceea, masurarea tensiunii arteriale este necesara, pentru a verifica daca ea se situeaza in limitele normale, sau nu. Tensiunea arteriala crescuta poate fi tratata si controlata cu medicamente ca Aprovel. Poate ca medicul v-a recomandat, de asemenea, sa va schimbati stilul de viata pentru a ajuta la reducerea tensiunii arteriale crescute (scaderea in greutate, evitarea fumatului, reducerea consumului de alcool si restrictia cantitatii de sare din alimentatie). Poate ca v-a incurajat, totodata, sa practicati regulat exercitiul fizic usor (nu extenuant), cum ar fi mersul pe jos si inotul.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.