Articare, aerosol

Lista articolelor despre articare si aerosol pe AflaCum.ro

Articole despre articare si aerosol

Citeste cele mai noi articole despre articare si aerosol publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre articare si aerosol, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului  Articare Cold Spray si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Articare Cold Spray ofera racire imediata si indeparteaza rapid durerea cauzata de lovituri la nivelul tesuturilor moi.

Folosit cu succes pentru indepartarea imediata a durerilor cauzate de intinderi, entorse si luxatii.

Citeste prospectul medicamentului Serevent, inhaler si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Adulti: Tratamentul regulat si de lunga durata al obstructiei reversibile a cailor respiratorii din astm bronsic (incluzand pacientii cu astm nocturn si astm indus de efortul fizic), bronsita cronica si emfizem pulmonar.

Copii: Tratamentul regulat si de lunga durata al obstructiilor reversibile ale cailor respiratorii din astmul bronsic, inclusiv profilaxia de lunga durata a bronhospasmului indus de efortul fizic.

Citeste prospectul medicamentului Salmeter, aerosol si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul de durata lunga al obstructiilor reversibile ale cailor respiratorii in astmul bronsic; tratamentului astmului bronsic nocturn si al astmului indus de efortul fizic; tratamentul sindromului bronsic obstructiv cronic: bronsita cronica, BPOC, enfizem pulmonar; tratamentul bronsitei astmatiforme.

Prezentare: Inhalator dozant care elibereaza 25 mcg/pulverizare, continand 120 doze.

Citeste prospectul medicamentului Panthenol spray si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Leziuni cutanate superficiale acte sau cronice (eritem fesier al sugarului, escare);

* arsuri solare dupa expunere prelungita;

Citeste prospectul medicamentului Flixotide, inhaler si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Adulti: Tratamentul profilactic in: Astmul usor (valori ale PEF peste 80% din valoarea bazala cu o variabilitate mai mica de 20%); pacienti care necesita medicatie antiastmatica, simptomatica, bronhodilatatoare, intermitenta, mai mult decat ocazional.

Astmul moderat (valori ale PEF de 60-80% din valoarea bazala, cu o variabilitate de 20-30%); pacienti care necesita medicatie antiastmatica regulat si pacienti cu astm instabil sau in inrautatire sub terapia profilactica disponibila sau sub terapia unica bronhodilatatoare. Astmul sever (valori ale PEF sub 60% din valoarea bazala, cu o variabilitate de peste 30%); pacienti cu astm cronic sever. Odata cu introducerea fluticasone propionat inhalator, multi pacienti care sunt dependenti de corticoterapia sistemica pentru un control adecvat al simptomelor, se pot gasi in situatia de a-si reduce semnificativ sau de a elimina total necesarul de corticosteroizi orali. Copii: Orice copil care necesita medicatie antiastmatica profilactica, inclusiv pacientii care nu sunt controlati cu medicatia profilactica disponibila curent.

Citeste prospectul medicamentului  ATROVENT, aerosol presurizat dozat (MDI) si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Atrovent este un bronhodilatator indicat in prevenirea si tratamentul simptomelor datorate obstructiei cronice reversibile sau numai partial reversibile a cailor aeriene din BPOC (bronsita cronica + emfizem pulmonar), bronsita obstructiva cronica, astm bronsic cu manifestari nocturne. In tratamentul simptomatic al astmului bronsic persistent usor, moderat, sever se recomanda asocierea produsului cu un bronhodilatator beta2-agonist.

Forma de prezentare: Flacon de 15 ml cu 300 pufuri a 0,02 mg bromura de ipratropium/puf.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului BERODUAL, aerosol presurizat dozat (MDI) si afla pentru ce este indicat si cum se...
Citeste prospectul medicamentului Budesonid, aerosol si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Astm...
Citeste prospectul medicamentului Articare Cold Pack si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Alupent, aerosol presurizat dozat (MDI) comprimate si afla pentru ce este indicat si cum...
Citeste prospectul medicamentului Alupent, aerosol si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Alupent...
Indicatii: Astmul bronsic persistent usor, moderat, sever, astmul de efort inadecvat controlat cu cromoglicat disodic si beta2-agonisti,...