Aspirin

Lista articolelor despre aspirin pe AflaCum.ro

Articole despre aspirin

Citeste cele mai noi articole despre aspirin publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre aspirin, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului  Aspirin, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: In dureri usoare sau medii, de exemplu in cefalee, in dureri dentare, in dismenoree, inflamatii, febra si raceli. Atentie Aspirin nu trebuie administrata timp indelungat sau in doze ridicate fara recomandarea medicului.

Aspirin se administreaza copiilor si tinerilor cu afectiuni insotite de febra numai la indicatia medicului, din cauza posibilei aparitii a sindromului Reye si numai atunci cand alte masuri nu au avut o actiune binefacatoare.

Citeste prospectul medicamentului  ASPIRIN PLUS C , comprimate efervescente si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: In cefalee usoara sau medie, febra, raceli. Atentie Aspirin Plus C nu trebuie administrat timp indelungat sau in doze ridicate fara avizul medicului.

La copii si tineri care prezinta afectiuni insotite de febra, Aspirin Plus C se administreaza numai la recomandarea medicului din cauza posibilei aparitii a sindromului Reye si numai atunci cand alte metode nu au avut efecte binefacatoare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.