Astm bronsic, duaspir diskus

Lista articolelor despre astm bronsic si duaspir diskus pe AflaCum.ro

Articole despre astm bronsic si duaspir diskus

Citeste cele mai noi articole despre astm bronsic si duaspir diskus publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre astm bronsic si duaspir diskus, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Duaspir Diskus, pulbere de inhalat si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Duaspir Diskus este indicat in tratamentul de fond al astmului bronsic, in cazurile in care este adecvata utilizarea unei asocieri

Duaspir Diskus 50 micrograme/100 micrograme, pulbere de inhalat

Citeste prospectul medicamentului Tilade si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tilade este recomandat in tratamentul astmului bronsic atunci cand se urmareste terapia antiinflamatorie profilactica si mai ales la pacientii al caror astm nu este controlat corespunzator cu alte medicamente. Tilade se poate utiliza si concomitent cu oricare alt medicament recomandat in prezent in tratamentul astmului bronsic.

Forma de prezentare: Flacon presurizat cu eliberare dozata (aerosol), flacoane continand 56 sau 112 doze, fiecare doza eliberand 2 mg de nedocromil sodic.Componente inactive: diclor-tetrafluoretan BP, diclor-dufluormetan BP, sorbitan trioleat, zaharina sodica.

Citeste prospectul medicamentului Tilade mint si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tilade Mint este recomandat in tratamentul astmului bronsic atunci cand se urmareste terapia antiinflamatorie profilactica si mai ales la pacientii al caror astm nu este controlat corespunzator cu alte medicamente. Tilade Mint se poate utiliza si concomitent cu oricare alt medicament recomandat in prezent in tratamentul astmului bronsic.

Forma de prezentare: Flacon presurizat cu eliberare dozata (aerosol), flacoane continand 56 sau 112 doze, fiecare doza eliberand 2 mg de nedocromil sodic.Componente inactive: Diclor-tetrafluoretan BP, diclor-dufluormetan BP, sorbitan trioleat, dentomint (mentol, carvona, menthona, anetol), saharina sodica.

Citeste prospectul medicamentului Spiropent, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Spiropent este indicat in terapia astmului bronsic persistent usor, moderat, sever, astmului bronsic cu manifestari nocturne, a astmului bronsic de efort, a BPOC.

Forma de prezentare: Comprimate a 0,02 mg clenbuterol clorhidrat. Sirop, flacon de 100 ml cu 0,005 mg clenbuterol clorhidrat/5 ml.

Citeste prospectul medicamentului Spiropent, sirop si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Spiropent este indicat in terapia astmului bronsic persistent usor, moderat, sever, astmului bronsic cu manifestari nocturne, a astmului bronsic de efort, a BPOC.

Forma de prezentare: Comprimate a 0,02 mg clenbuterol clorhidrat. Sirop, flacon de 100 ml cu 0,005 mg clenbuterol clorhidrat/5 ml.

Citeste prospectul medicamentului Taleum si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Astm bronsic de natura alergica, bronsita indusa de factori externi si componente alergice.

Actiune terapeutica: Cromoglicatul de sodiu inhiba eliberarea mediatorilor mastocitelor pulmonare activati de diferiti stimuli imunologici si neimunologici.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Intal si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Astm bronsic,...
Citeste prospectul medicamentului Intal, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Astm...
Citeste prospectul medicamentului FOSTER 100/6 micrograme pe doza solutie de inhalat presurizata si afla pentru ce este...
Citeste prospectul medicamentului EFEDRINA, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului BRONHODILATIN , comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Budesonid, aerosol si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Astm...