Balsam par

Lista articolelor despre balsam par pe AflaCum.ro

Articole despre balsam par

Citeste cele mai noi articole despre balsam par publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre balsam par, pe AflaCum.ro!

Daca ti-ai vopsii parul si nu a iesit asa cum voiai, poti grabi procesul de estompare folosind cateva metode diferite.

Parul care a fost vopsit  intr-o culoare inchisa, intensa, se va deschide cu cateva nuante daca il speli rapid, folosind un sampon puiernic. Daca vrei sa afli mai multe, constinua sa citesti acest articol.

Samponarea:

Citeste prospectul medicamentului Plantu 39 balsam par si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Ajuta parul sa fie pieptanat mai usor si ii da volum si stralucire.

Compozitie si Mod de Prezentare

Daca ai constatat ca parul tau a devenit tern, iar tu ai nevoie de un look proaspat, rapid si fara prea multe costuri, poti folosi cu succes un nuantator de par.

Folosirea unui nuantator acasa, te va scuti de timp si bani dati la un salon cu fite, care iti va oferi aproape acelasi look. Nuantatorul poate fi folosit si pe culoarea naturala a parului precum si pe par vopsit (intre 2 vopsiri permanente) si prezinta avantajul unei culori mai intense a parului, a  unui look finisat pentru momentele de urgenta.

Pe instructiunile de utilizare (ce trebuie sa existe in cutia produsului) sunt prezentate informatii suficiente legate de cum se foloseste produsul pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.