Cum sa decolorezi parul inchis la culoare fara daune majore?

Cum sa decolorezi parul inchis la culoare fara daune majore?

Parul inchis la culoare prin natura este aspru.

Intreba orice stilist, iar el iti va spune ca cu cat este mai inchis parul cu atat este mai gros firul de par. Acest lucru inseamna ca persoanele cu parul negru sau maro inchis vor avea coada groasa - aceasta explica natura parului cret dintre aceste tipuri de par. De asemenea, observi cum parul blond aproape niciodata nu este cret! Acest lucru se datoreaza faptului ca prin natura, parul blond este destul de subtire/uscat si subtiat. Nu are rigiditatea necesara de a incerca macar sa o ia razna.

Daca esti o persoana cu parul negru, care doreste sa aiba un stil de par decolorat - gen Marshall Mathers sau Eminem - exista niste vesti proaste pentru tine, parul tau va fi absolut deteriorat, indiferent de ceea ce faci.

Procesul de decolorare este foarte daunator pentru parul tau. Dupa cum te poti astepta, folosind agentul de decolorare pe podoaba capilara face ca firul de par sa fie mult mai subtire decat este de fapt. Desi se poate ca parul tau decolorat sa arate ca este foarte moale, usor si fin la atingere, se poate si se va simti foarte uscat si deteriorat.

Aici este cel mai bun mod pentru a-ti decolora parul inchis fara daune majore:

- Stai in fata unei oglinzi pentru a te asigura ca vezi ceea ce faci. In primul rand pregateste agentul de decolorare. Pentru a te asigura ca vei utiliza produsul cu cea mai mica concentratie posibila, sa  prepari solutia de decolorare in asa fel incat agentul de colorare este diluat la concentratia cea mai mica. Acest raport va fi indicat in mod sigur pe sticla sau in manualul cu care agentul de decolorare vine.

- Imparte parul cu un pieptene si agrafe de par. Acest lucru poate suna ca o idee simpla de a sufoca parul cu decolorant, dar din moment ce esti in cautare pentru o decolorare, precum si de a minimiza daunele parului si a scalpului, mai bine o faci in acest fel.

- Prin utilizarea unei perii de par cu dinti subtiri, aplica solutia de colorare pe o sectiune din parul tau. Vei observa ca efectul de decolorare este destul de instantaneu. Lasa decolorantul sa isi faca efectul si maseaza-l prin par cu manusi pe mana. Daca ai orice iritarea a scalpului, foloseste o sticla cu apa cu pulverizare pentru a calma senzatia de arsura.

- Procesul de decolorare poate dura mai mult timp, dar acesta este pretul pe care il platesti pentru a avea mai putine daune pe termen lung. Sunt sigur ca vei fi de acord ca aceasta este o afacere mare. Vei ramane cu parul deteriorat, cu exceptia cazului in care alegi sa-l razi!

- Piaptana toate sectiunile si evalueaza uniformitatea decolorarii. Du-te la sectiunile care nu sunt la fel de decolorare pentru o a doua oara, pentru ca sa o faci mai uniforma si cu aspect profesional.

Asta e modul in care te asiguri ca decolorarea nu iti face parul sa arate ca un cap de mop! Usor nu-i asa! Ai grija de parul tau cu un sampon care repara parul deteriorat.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Chimicalele din vopsea si temperaturile ridicate pot deteriora grav parul. Exista o serie de masuri ce pot...
Parul negru poate fi greu de ingrijit. Iata ce trebuie sa faceti pentru a avea un par...
Vopseaua de par iti poate usca parul. Daca vrei sa obtii o nuanta mai deschisa pentru podoaba...