Cum sa decolorezi parul inchis la culoare fara daune majore?

Cum sa decolorezi parul inchis la culoare fara daune majore?

Parul inchis la culoare prin natura este aspru.

Intreba orice stilist, iar el iti va spune ca cu cat este mai inchis parul cu atat este mai gros firul de par. Acest lucru inseamna ca persoanele cu parul negru sau maro inchis vor avea coada groasa - aceasta explica natura parului cret dintre aceste tipuri de par. De asemenea, observi cum parul blond aproape niciodata nu este cret! Acest lucru se datoreaza faptului ca prin natura, parul blond este destul de subtire/uscat si subtiat. Nu are rigiditatea necesara de a incerca macar sa o ia razna.

Daca esti o persoana cu parul negru, care doreste sa aiba un stil de par decolorat - gen Marshall Mathers sau Eminem - exista niste vesti proaste pentru tine, parul tau va fi absolut deteriorat, indiferent de ceea ce faci.

Procesul de decolorare este foarte daunator pentru parul tau. Dupa cum te poti astepta, folosind agentul de decolorare pe podoaba capilara face ca firul de par sa fie mult mai subtire decat este de fapt. Desi se poate ca parul tau decolorat sa arate ca este foarte moale, usor si fin la atingere, se poate si se va simti foarte uscat si deteriorat.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Chimicalele din vopsea si temperaturile ridicate pot deteriora grav parul. Exista o serie de masuri ce pot...
Parul negru poate fi greu de ingrijit. Iata ce trebuie sa faceti pentru a avea un par...
Parul este parte din evolutia ta in fiecare moment. Ascultator si rezistent, se supune tuturor schimbarilor pe...