Balsam rufe

Lista articolelor despre balsam rufe pe AflaCum.ro

Articole despre balsam rufe

Citeste cele mai noi articole despre balsam rufe publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre balsam rufe, pe AflaCum.ro!

Vrei un balsam de rufe eficient si ieftin? Nu vei gasi asa ceva in comert. In schimb, poti prepara un astfel de balsam acasa! Iata 3 retete simple. Hainele tale vor iesi matasoase si parfumate din masina de spalat!

Cum sa faci balsam de rufe. Metoda 1:

- combina 3,8 litri de otet cu 25-30 de picaturi de ulei esential. Amesteca uleiul esential direct in recipientul cu otet, timp de aproximativ un minut. Uleiul e responsabil cu mirosul placut, iar oteul catifileaza hainele, indepartand reziduurile de pe haine care, altfel, le-ar face rigide;

Balsamul de rufe din comert contine o gramada substante toxice, care iti pot afecta sanatatea, mai ales daca e folosit pe termen lung. Acum, ai o alternativa! Poti face balsam de rufe la tine acasa!

Cum sa faci balsam de rufe 100% natural:

Ai nevoie de:

Balsamul de rufe are o intrebuintare clara: limpezeste, parfumeaza si catifeleaza rufele. Cum ai reactiona, insa, daca ti-am spune ca aceasta substanta frumos mirositoare poate fi folosita si in alte scopuri casnice? Daca nu ne crezi, citeste randurile urmatoare.

1. Curata parchetul

- amesteca putin balsam cu apa.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.