Banda adeziva

Lista articolelor despre banda adeziva pe AflaCum.ro

Articole despre banda adeziva

Citeste cele mai noi articole despre banda adeziva publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre banda adeziva, pe AflaCum.ro!

Moda evolueaza rapid, la fel ca si societatea in care se dezvolta. Trendurile sunt din ce in ce mai curajoase si mai atipice, am putea spune. Ultima dovada o reprezinta si costumul de baie realizat din...banda adeziva.

Nu e o gluma! Cineva chiar s-a gandit sa creeze costume de baie din acest material. Te intrebi daca e comod? Nu stim exact, insa pare o idee foarte...sexi.

Ideea nastrusnica vine din Miami, acolo unde compania Black Tape Project a prezentat la Miami Swim Week o colectie de costume de baie total iesita din comun. Frumoasele modele au defilat pe catwalk in costume de baie realizate in intregime din banda adeziva de diferite culori.

Aschiile pot fi de diferite forme si marimi, insa o data intrate in deget toate dor in egala masura.

Contrar asteptarilor, aschiile mici cauzeaza cea mai mare durere, deoarece sunt greu de inlaturat. Iata cum puteti scoate o aschie din deget:

Nu apasati sau strangeti zona afectata, cand incercati sa scoateti aschia, deoarece daca aceasta este ascutita o veti impinge mai mult in interior si daca este fragila o veti rupe in bucati mai mici.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.