Blog

Lista articolelor despre blog pe AflaCum.ro

Articole despre blog

Citeste cele mai noi articole despre blog publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre blog, pe AflaCum.ro!

Iata cateva metode simple si eficiente, prin care puteti castiga bani in plus, prin intermediul Internetului:  

Faceti-va un blog, aceasta metoda fiind de data mai recenta, decat altele, prin care, in prezent, lumea isi exprima parerile si opiniile personale, pe Internet. Mai mult, blogurile sunt folosite ca mijloace de a castiga niste bani in plus.

Scrieti diferite recenzii. Interactivitatea este o caracteristica importanta a Internetului, ce reprezinta o lume virtuala, in care oamenii din intreaga lume se aduna si interactioneaza in moduri diferite. Acest lucru este valabil si pentru comercializarea unei largi palete de lucruri, pe care le putem cupara sau vinde zilnic, online. Ceea ce multi oameni nu stiu este ca anumite firme cauta persoane care sa faca recenzii pentru diferite carti, produse sau servicii. Este bine de stiut ca daca sunteti selectat sa prestati astfel de servicii, puteti castiga bani in plus.

Sa creezi un blog si sa postezi frecvent pe el articole despre ce te intereseaza poate fi un hobby demn de era digitala, dar, daca visezi la mai mult decat la un jurnal online public, trebuie sa citesti cu atentie urmatoarele 10 ponturi.

Configureaza-ti un newsletter pe blog si invita-ti toti apropiatii sa se inregistreze.

Configureaza-ti un RSS feed la care utilizatorii se pot abona.

Daca ai mereu cate ceva de spus despre ce se intampla in viata de zi cu zi sau daca doresti sa-ti impartasesti cunostintele dintr-un anumit domeniu cu oameni interesati de subiect, blogul este solutia ideala pentru tine.

Dar daca vrei ca postarile tale sa nu ajunga doar la prieteni, ci sa fie citite de cat mai multi oameni, trebuie sa respecti cateva reguli de baza si mai ales sa nu faci greseli de incepator.

Iata 10 lucruri elementare de care trebuie sa tii cont pentru un blog de succes:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.