Blush

Lista articolelor despre blush pe AflaCum.ro

Articole despre blush

Citeste cele mai noi articole despre blush publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre blush, pe AflaCum.ro!

Femeile folosesc blush-ul sau fardul de obraz pentru a inviora putin  fata, pentru a o face mai luminoasa, mai vesela, mai putin obosita.

Multe persoane considera ca nu e nevoie sa folosesti blush in make-up, dar s-a demonstrat ca, aplicat pe ten cum trebuie, face ca fata sa fie mai luminoasa, mai plina de viata daca este aplicat asa cum trebuie.

Iata cum trebuie aplicat blush-ul pentru ca rezultatul sa fie cel dorit:

Daca ai ochii verzi si vrei sa scoti in evidenta frumusetea si nuanta unica a acestora trebuie sa ai in vedere urmatoarele aspecte:

- In primul rand trebuie evitate culorile reci sau pale: albastru, argintiu, alb si orienteaza-te spre culori calde precum: mov, lila, nunate de maro, verde inchis, aramiu, roz inchis, culoarea piersicii.

- Eyeliner-ul recomandat pentru culoarea verde a ochilor este cel maro sau verde inchis iar pentru ocazii deosebite poti incerca  auriul sau bronzul.

Sunt rare persoanele care sa aiba culoarea ochilor cenusie. Daca ai ochii cenusii si vrei sa afli cum sa te machiezi ca sa-i pui in valoare, trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte:

- Sprancenele trebuie sa fie conturate si pensate corect (astfel  se va obtine un aspect ingrijit, care, de cele mai multe ori e suficient pentru a da  o imagine luminoasa).

- Alegerea culorii fardului depinde de nuanta ochilor. Exista studii legate de potrivirea nuantelor, dar, exista si combinatii surprinzatoare pe care aceste studii nu le cuprind, fapt pentru care se recomanda experimentarea a cat mai multe culori si combinatii posibile. Dar, poti incepe cu: roz deschis, gri cenusiu, turcoaz, lila, bleu ciel, negru.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.