Bol cantator

Lista articolelor despre bol cantator pe AflaCum.ro

Articole despre bol cantator

Citeste cele mai noi articole despre bol cantator publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre bol cantator, pe AflaCum.ro!

Nu exista om sa nu isi doreasca o viata linistita, plina de bucurie, in armonie. Poate doar persoanele cu probleme psihice sa aiba alte ganduri vizavi de viata. Stim cu totii ca pentru a gasi fericirea, e nevoie de liniste sufleteasca, de implinire socio-afectiva. Cum atingem aceasta nazuinta? Facand ce ne place(fara sa-i afectam pe ceilalti) si inconjurandu-ne de oameni ce rezoneaza cu noi.

In teorie, pare usor sa atingi bucuria, fericirea. In practica, e tare dificil, in principal pentru ca nu poti controla tot ce e in jurul tau. De altfel, nici n-ai fost creat sa controlezi, ci sa contribui la binele omenirii.

Uite asa, in jurul tau pot aparea, in orice moment, persoane care sa te incarce negativ, sa iti strice starea de bine. Se poate intampla acasa, la serviciu si chiar pe strada. Nu poti evita negativistii, insa poti incerca sa ii ignori. In plus, ai posibilitatea de a medita pentru a gasi echilibrul. Iar in vastul domeniu al meditatiei poti folosi bolurile cantatoare. Stim ca suna ciudat, dar aceste obiecte sunt speciale.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.