Botox

Lista articolelor despre botox pe AflaCum.ro

Articole despre botox

Citeste cele mai noi articole despre botox publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre botox, pe AflaCum.ro!

Chirurgie plastica? Botox? Oamenii(cu predilectie femeile) fac multe lucruri pentru a ramane tineri cat mai mult timp. Pentru astfel de interventii, insa, trebuie sa fii pregatit/a si mai ales sa constientizezi ca pot aparea efecte adverse. Exista , din fericire, alternativa produselor sanatoase care te pot ajuta sa arati mai tanar/a.

Iata o lista de produse cu puternice efecte antiimbatranire, fara efecte adverse. Ele pot fi folosite atat impreuna cat si ca ingrediente in anumite creme. Totusi, inainte de a folosi astfel de produse consulta medicul specialist, iar cand utilizezi un produs din aceasta gama, mai intai testeaza-l pe o mica suprafata a pielii:

1. Argirelina este o peptida(substanta chimica alcatuita din mai multi aminoacizi) , astfel ca patrunde usor in piele si stimuleaza anumite procese. Este utilizata adesea ca un concurent al botoxului, deoarece efectul pe care il are este asemanator. Argirelina relaxeaza muschii faciali, dar nu ii blocheaza. Mai mult, nu este toxica si este eliminata usor de organism, dar efectul este dea cumulare. Si la fel de important: are un efect rapid, fiind un produs cu o concentratie ridicata de peptida.

Semnele imbatranirii si ale oboselii se fac vizibile la nivelul pielii si cel mai adesea femeile apeleaza la diferite creme, pentru a-si diminua ridurile.

Iata cum puteti obtine o masca naturala, care actioneaza la fel ca si botoxul, folosind numai trei ingrediente.

Ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.