Bretele sutien

Lista articolelor despre bretele sutien pe AflaCum.ro

Articole despre bretele sutien

Citeste cele mai noi articole despre bretele sutien publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre bretele sutien, pe AflaCum.ro!

Alegerea marimii corecte de sutien poate fi extrem de dificila, datorita modelelor si marcilor variate existente pe piata. Iata cum se iau in mod corect masurile pentru sutien:

1. Circumferinta pieptului se masoara peste sfarcuri si cea de sub piept, chiar sub sani. Este important ca baza sutienului sa poarte ce mai mare greutate a pieptului, nu umerii. Daca baza este larga nu isi poate indeplini corect functia, afectand sanii, umerii si modificand forma sutienului. O baza aleasa bine trebuie sa adere cat mai bine pe corp, cu partea de din spate la o distanta de cel mult 3 degete de acesta, intr-un unghi corect fata de brate, avand sistemul de inchidere la aceeasi inaltime ca partea din fata de sub sani.

Este important sa stiti ca  cupa sutienului se micsoreaza sau se mareste in functie de circumferinta bazei. Cupa B de la circumferinta de 70 cm este mai mica decat cupa B de la circumferinta de 80 de cm, iar marimea 65D are aproximativ aceeasi cupa ca 70C si 75B si tot asa.

Sutienele asigura sustinerea sanilor.

Sutienul potrivit te poate ajuta sa-ti ridice sanii creand un decolteu atragator, poate  imbunatatii pozitia corpului, crea o silueta mai frumoasa si te poate ajuta sa pari mai supla. Unul dintre inconvenientele purtarii sutienului este faptul ca uneori, bretelele pot aluneca. Acest lucru poate genera un moment stanjenitor, mai ales atunci cand nu porti maneci si bretelele incep sa se vada.

Iata cum poti pune capat acestui incident neplacut si cum poti impiedica bretelele sa-ti mai alunece:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.