Cum se iau in mod corect masurile pentru sutien

Cum se iau in mod corect masurile pentru sutien

Alegerea marimii corecte de sutien poate fi extrem de dificila, datorita modelelor si marcilor variate existente pe piata. Iata cum se iau in mod corect masurile pentru sutien:

1. Circumferinta pieptului se masoara peste sfarcuri si cea de sub piept, chiar sub sani. Este important ca baza sutienului sa poarte ce mai mare greutate a pieptului, nu umerii. Daca baza este larga nu isi poate indeplini corect functia, afectand sanii, umerii si modificand forma sutienului. O baza aleasa bine trebuie sa adere cat mai bine pe corp, cu partea de din spate la o distanta de cel mult 3 degete de acesta, intr-un unghi corect fata de brate, avand sistemul de inchidere la aceeasi inaltime ca partea din fata de sub sani.

Este important sa stiti ca  cupa sutienului se micsoreaza sau se mareste in functie de circumferinta bazei. Cupa B de la circumferinta de 70 cm este mai mica decat cupa B de la circumferinta de 80 de cm, iar marimea 65D are aproximativ aceeasi cupa ca 70C si 75B si tot asa.

2. Bretelele nu trebuie sa fie prea stranse si nici prea largi, deoarece greutatea sanilor poate apasa pe umeri, mai ales in cazul femeilor cu bust mare. Din fericire lungimea bretelelor poate fi ajustata, pentru a fi comode.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Sutienele asigura sustinerea sanilor. Sutienul potrivit te poate ajuta sa-ti ridice sanii creand un decolteu atragator, poate...
Multe femei nu isi pot imagina viata de zi cu zi fara celebrul sutien. Poate vei fi...
Sutienele sunt piese esentiale in vestimentatia oricarei femei. Purtate, spalate si pastrate in conditii improprii, sutienele pot...