Cablu

Lista articolelor despre cablu pe AflaCum.ro

Articole despre cablu

Citeste cele mai noi articole despre cablu publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cablu, pe AflaCum.ro!

Iata cum puteti repara sistemul de blocare a capului de aspiratie a unui aspirator acasa, fara a apela la ajutorul unui specialist:

Identificati problema. Sistemul de blocare a capului de aspiratie a unui aspirator consta intr-un surub de platic, cu capat in forma de inel, ce se poate rupe foarte usor.

Gasiti un cablu de plastic de aceasi grosime cu surubul rupt si treceti-l prin gaura sistemului de blocare a capului de aspiratie.

HDMI este abrevierea pentru High Definition Multimedia Interface, adica o interfata folosita pentru transmiterea, inalt calitativa, de date audio si video.

Daca va intrebati  de ce este mai bun HDMI fata de cablul analog, raspunsul este ca, spre deosebire de cablul analog, cablul HDMI transmite datele in forma lor originala, astfel ca imaginea este mai clara iar sunetul-impecabil.

Cablul HDMI se poate folosi la PC, la DVD-player, la console etc.

Daca nunta  ta e imortalizata pe o caseta video, trebuie sa ai in vedere ca acest tip de casete sunt depasite si pe cale de disparitie.

Mai sigur este sa transferi toate amintirile pe suport digital pentru ca video-player-ul nu prea se mai gaseste iar casetele VHS nu rezista atat de bine la trecerea timpului.

De ce sa convertesti casetele? Pentru ca nu vrei probabil sa ti se distruga in timp singurul exemplar al nuntii tale si pentru ca pe DVD imaginile au o rezolutie mai mare si un sunet mai clar.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.