Caderea parului

Lista articolelor despre caderea parului pe AflaCum.ro

Articole despre caderea parului

Citeste cele mai noi articole despre caderea parului publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre caderea parului, pe AflaCum.ro!

In mod normal, pierdem intre 50-100 de fire de par pe zi, insa daca depasim aceasta limita, avem de-a face cu o cadere excesiva a parului, care poate fi ereditara sau se poate datora unor schimbari hormonale, unor boli sau unor tratamente medicale.

Iata cum poate fi redusa caderea parului:

Reduceti nivelul de stres, deoarece acesta poate duce la caderea excesiva a parului. Incercati sa va relaxati prin exercitii de meditatie, plimbari sau yoga.

Sucul de ceapa este unul dintre cele mai eficiente remedii naturiste impotriva caderii parului, datorita continutului de sulf, care imbunatateste circulatia sanguina, stimuleaza foliculii de par si incurajeaza cresterea parului, iar mierea contine antioxidanti si atrage umezeala, facand parul matasos si stralucitor.

Iata cum se prepara remediul naturist impotriva caderii parului cu suc de ceapa si miere:

Lucruri necesare
• O ceapa
• Miere
• Un cutit
• Un blender
• O strecuratoare
• Un bol
• O lingura
• O lingurita
• Ulei esential, la alegere.

Citeste prospectul medicamentului Tonicplant si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Matreata, caderea parului (alopecie).

Forma de prezentare:

Citeste prospectul complexului de vitamine si minerale Forcapil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Forcapil este solutia in cazul tuturor formelor de cadere a parului, indiferent de cauza acestui fenomen: stres,oboseala,regimuri alimentare dezechilibrate,deficit de vitamine,cantitaye excesiva de sebum la nivelul pielii capului.

Recomandat pentru a restabili vitalitatea si stralucirea parului, precum si pentru ingrijirea unghiilor.

Caderea parului numita si alopecie are cauze multiple. Cele mai frecvente sunt alimentatia inadecvata, deficienta de minerale, medicatia, stresul, poluarea, dar si zestrea genetica.

Desi nedureroasa si fara risc vital, caderea parului reprezinta o problema delicata de sanatate care afecteaza pana la o treime din populatie. Mai frecventa in randul barbatilor, alopecia afecteaza femeile si din punct de vedere psihic, ele suportand mai greu pierderea podoabei capilare.

Oricare ar fi cauza de pierdere a parului, esential este sa intelegem ce este caderea parului, cum creste parul si ce masuri poti lua pentru prevenirea caderii parului inainte ca acest inconvenient sa te afecteze si pe tine.