Cancer mamar

Lista articolelor despre cancer mamar pe AflaCum.ro

Articole despre cancer mamar

Citeste cele mai noi articole despre cancer mamar publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cancer mamar, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Norbetalon si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Cancer mamar metastatic, la femei; ca medicatie adjuvanta in osteoporoza senila si postmenopauza; casexie, convalescenta, ingrijire pre- si postoperatorie, arsuri, uremie, unele tipuri de anemie rebela; tratament prelungit cu glucocorticoizi, tratament cu citostatice si radioterapie intensive.

Prezentare farmaceutica: Fiole a 1 ml solutie injectabila continand nandrolona fenilpropionat 25 mg (cutie cu 3 buc.).

Citeste prospectul medicamentului Marvelon, contraceptie oralaegesin 40 mg, comprimate

Indicatii terapeutice: Acetatul de megestrol este indicat pentru tratamentul paliativ al cancerului mamar si endometrial in stadiu avansat (recurent, inoperabil sau metastazat).

Administrarea Megesin nu poate inlocui terapia chirurgicala, radioterapia sau chimioterapia, in cazul in care acestea sunt indicate.

Citeste prospectul medicamentului Lentaron Depot 250 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul cancerului mamar avansat pentru pacientele aflate in postmenopauza naturala sau indusa artificial.

Compozitie: Substanta activa: 4-hidroxi-androst-4-ene-3,17-diona (formestan) sterila, microcristalina. Excipienti: polietilenglicol 4000, vitamina E, lecitina. Mediu de suspensie: clorura de sodiu, apa pentru injectie.

Citeste prospectul medicamentului Etruzil 2,5 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratament adjuvant al cancerului mamar invaziv, cu receptori hormonali pozitivi, in stadiu incipient, la femei in postmenopauza

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Citeste prospectul medicamentului Falvax 2,5 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul adjuvant al cancerului mamar cu receptori hormonali prezenti, in stadiu incipient, la femei in postmenopauza.

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Fareston este un medicament care contine substanta activa toremifen.

Medicamentul este disponibil sub forma de comprimate rotunde, de culoare alba (60 mg).

Pentru ce se utilizeaza Fareston?

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Eloza 1 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se...