Cancer san

Lista articolelor despre cancer san pe AflaCum.ro

Articole despre cancer san

Citeste cele mai noi articole despre cancer san publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cancer san, pe AflaCum.ro!

Cancerul de san la barbati este rar, dar la fel de periculos precum varianta sa feminina! Mai predispusi sa se imbolnaveasca sunt barbatii in varsta! Cercetarile sugereaza ca, in general, indiferent de varsta, barbatii sunt mai predispusi sa ignore nodulii la san decat femeile. Nu face asta! Afectiunea se poate agrava! Diagnosticarea precoce este cheia pentru a obtine tratamentul specific prin care cresc sansele de vindecare!

Cancerul de san la barbat. Identificarea simptomelor:

1. Afla care sunt riscurile. Nu se stie ce cauzeaza cancerul de san la barbati! Exista, insa, anumiti factori care pot creste riscul de a dezvolta boala. Fiind constient de riscul potential, poti actiona la timp, dscoperint afectiunea inainte de a fi prea tarziu...Iata care sunt factorii ce pot creste riscul de cancer mamar masculin:

Majoritatea oamenilor nu fac diferenta intre deodorante si antiperspirante, crezand ca ambele au acelasi efect, insa acest lucru nu este adevarat.

Deodorantele permit eliberarea transpiratiei, insa suprima mirosul neplacut. Antiperspirantele, pe de alta parte, contin chimicale care infunda porii si nu permit eliminarea transpiratiei.

Atat deodorantele cat si antiperspirantele pot avea consecinte grave asupra sanatatii, deoarece chimicalele (aluminiu, etc) din acestea pot cauza diferite boli, printre care se numara si cancerul.

Desi legumele isi schimba proprietatile gustative prin acrire sau murare, varza, gogonelele, castravetii murati si pepenele sunt o bomba de sanatate pentru ca detoxifica organismul, il apara de boli si il face mai rezistent impotriva virusilor.

In acest sens, s-a constatat ca femeile din Polonia care consuma aproximativ 30 kilograme de varza acra pe an au cu 50% mai putin boli de natura hormonala cum este cancerul la san.

Totodata s-a constatat ca gogonelele murate ataca virusii heptici, castravetii acrii combat diabetul si regleaza nivelul colesterolului, iar conopida murata stopeaza procesul de imbatranire.

Impreuna, legumele murate contin proprietati terapeutice extraordinare.

Cancerul la san este al doilea cel mai comun tip de cancer in randul femeilor, afectand una din opt femei.

Depistarea timpurie si tratamentul adecvat fac ca acest tip de cancer sa fie tratabil in majoritatea cazurilor.

Iata cum poate fi depistat cancerul la san:

Citeste prospectul medicamentului Rogluten si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Cancer de san metastatic la femei dupa menopauza sau ovariectomizate; sindrom Cushing prin adenom suprarenal, prin carcinom suprarenal sau prin producere ectopica de corticotrofina.

Prezentare farmaceutica: Capsule operculate continand aminoglutetimida 125 mg (flac. cu 20 buc.).

Citeste prospectul medicamentului Perjeta si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Perjeta se utilizeaza în tratarea adultilor cu cancer de san.

Prezentul document este un rezumat al Raportului public european de evaluare (EPAR) pentru Perjeta. Documentul explica modul în care Comitetul pentru medicamente de uz uman (CHMP) a evaluat medicamentul, pentru a emite avizul în favoarea acordarii autorizatiei de introducere pe piata si recomandarile privind conditiile de utilizare pentru Perjeta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Faslodex si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Faslodex se utilizeaza...
Femara (letrozole) este un inhibitor al aromatazei autorizat pentru tratamentul cancerului de san la femeile aflate in...
Citeste prospectul medicamentului Halaven si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Halaven se utilizeaza...
Citeste prospectul medicamentului Enzamidex 1 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se...
Citeste prospectul medicamentului Anastelb 1 mg, comprimate filmate si afla in ce afectiuni este indicat si cum...
Citeste prospectul medicamentului Anastrozol Jacobsen Pharma 1 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si...