Capuse

Lista articolelor despre capuse pe AflaCum.ro

Articole despre capuse

Citeste cele mai noi articole despre capuse publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre capuse, pe AflaCum.ro!

Capusele pot fi foarte periculoase, daca nu sunt indepartate in mod corespunzator din corpul uman, deoarece pot cauza boala Lyme, o afectiune bacteriana, ce poate afecta inima, muschii, articulatiile si sistemul nervos.

Exista diverse metode de indepartare a capuselor(ulei de floarea soarelui, penseta, ata dentara, sare). Aceasta din urma, este foarte eficienta:

Ce trebuie sa faci

Capusele pot fi extrem de periculoase, daca nu sunt indepartate in mod corespunzator din corpul uman, deoarece pot cauza boala Lyme, o afectiune bacteriana, ce poate afecta inima, muschii, articulatiile si sistemul nervos. Iata cateva metode de indepartare a capuselor:

A. Cu ajutorul unei pensete

1. Identificati capul capusei. Daca priviti cu atentie veti vedea gura acesteia prinsa de piele.

Exista peste 80 de tipuri de capuse, insa cele mai periculoase sunt capusele cerb, care pot transmite boala Lyme si alte boli, purtatorilor.

Iata cum pot fi identificate acestea:

Scoateti capusa din piele (daca este necesar), cu ajutorul unei pensete cu capat ascutit, avand grija sa eliminati capul si corpul acesteia.

Ai incercat pana acum metodele conventionale pentru indepartarea puricilor sau a capuselor si niciuna nu a avut efect sau prietenul tau patruped are sistemul imunitar compromis?

Oricare ar fi motivul, poti combate acesti paraziti cu un remediu natural care iti va scapa cainele sau pisica de aceste probleme, tinandu-i in siguranta si fericiti.

Creeaza mixtura:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.