Cazier judiciar

Lista articolelor despre cazier judiciar pe AflaCum.ro

Articole despre cazier judiciar

Citeste cele mai noi articole despre cazier judiciar publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cazier judiciar, pe AflaCum.ro!

Scoala de soferi este obligatorie, daca doresti sa conduci automobile pe strazile Romaniei. Inainte de toate, e necesar sa contactezi o persoana din interiorul unei scoli de soferi, care iti va pune la dispozitie, contracost, un instructor auto. Acesta te va invata, practic, toate tainele condusului. Pentru a putea ajunge, insa, la acest stadiu, ai nevoie de acte de inscriere.

Iti prezentam, astazi, lista actelor pe care trebuie sa strangi la dosar si sa le depui la scoala auto aleasa pentru a putea sustine examenul la categoria B:

1. Cazier judiciar - se obtine in maximum 3 zile lucratoare de la sectia de Politie de care apartii. Inainte de asta, trebuie sa platesti taxele de trezorerie. Cazierul are o valabilitate de 6 luni, din momentul eliberarii. Costul pentru eliberarea sa este de 10 lei platiti la trezorerie si 2 lei pentru un timbru fiscal.

Esti o persoana juridica si ai nevoie de cazierul judiciar? Atunci afla ce acte trebuie sa depui la unitatea de politie pe raza careia se afla sediul social al sucursalei, filiala sau punctul de lucru al firmei tale.

Mai intai trebuie sa completezi o cerere-tip cu datele de identificare si sa specifici de ce ai nevoie de cazier. Formularul trebuie completat cu litere majuscule. Cererea-tip se depune de catre persoana juridica printr-un reprezentant legal.

O data cu cererea, reprezentantul legal al persoanei juridice trebuie sa anexeze la dosar urmatoarele acte:

Persoanele fizice care vor sa obtina un un certificat de cazier judiciar pot depune personal o cerere-tip la ghiseele subunitatilor de politia in raza localitatii natale sau a domiciliului.

Cererea se completeaza cu toate datele de stare civila, dar si cu motivatia.

Pentru cazier, trebuie sa depui urmatoarele acte si documente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.