Cefaclor

Lista articolelor despre cefaclor pe AflaCum.ro

Articole despre cefaclor

Citeste cele mai noi articole despre cefaclor publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cefaclor, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului  CECLOR® , capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Ceclor este indicat in tratamentul urmatoarelor infectii determinate de tulpini susceptibile ale microorganismelor evidentiate. Otita medie cauzata de Str. pneumoniae, Haemophilus influenzae, stafilococi, Str. pyogenes (streptococi beta-hemolitici de grupa A) si Moraxella catarrhalis (fost Branhamella catarrhalis).

Infectiile tractului respirator inferior, inclusiv pneumonia, cauzate de Str. pneumoniae, Haemophilus influenzae, stafilococi, Str. pyogenes (streptococi beta-hemolitici de grupa A) si Moraxella catarrhalis (fost Branhamella catarrhalis). Infectiile tractului respirator superior, inclusiv faringita si amigdalita, cauzate de Str. pyogenes (streptococi beta-hemolitici de grupa A) si Moraxella catarrhalis.

Citeste prospectul medicamentului  Cefaclor Ozone 250 mg, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Cefaclorul este indicat pentru tratamentul infectiilor acute si cronice de severitate diferita determinate de microorganisme sensibile la cefaclor si care pot fi tratate cu terapie orala:

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.