Cefalee, migrena

Lista articolelor despre cefalee si migrena pe AflaCum.ro

Articole despre cefalee si migrena

Citeste cele mai noi articole despre cefalee si migrena publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cefalee si migrena, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Pacsin, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Cefalee, migrene, nevralgii dentare si dupa extractii dentare, sinuzite, mialgii, nevrite, artralgii reumatismale, dismenoree; recomandat de asemenea in stari febrile (gripa si alte boli infectioase).

Compozitie

Cefaleea sau durerea de cap datorata starilor de tensiune se numara printre cele mai comune tipuri de dureri de cap, manifestandu-se in general la nivelul tamplelor si avand ca si potentiale cauze: stresul, depresia, anxietatea sau traumele. Iata cum poate fi tratata cefaleea:

1. Cu medicamente sau ajutor specializat

Calmantele fara prescriptie medicala pot fi de folos in tratarea cefaleei, atata timp cat le administrati comform indicatiilor din cutie.

In timp ce alimentele bogate in magneziu si vitamine din complexul B te ajuta sa scapi de migrene, exista si produse contraindicate pentru aceasta afectiune, cum sunt alcoolul sau cafeaua.

Pana sa ajungi la medicul de familie sau la un doctor specialist pentru un control amanuntit, vezi ce alimente sa eviti ca sa scapi de migrena.

produse bogate in grasimi (carne aromata, preparate picante, slanina etc)

Citeste prospectul medicamentului Saridon si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Algii: cefalee, dureri de origine dentara, dureri de origine menstruala, nevralgie, nevrite, dureri postoperatorii si dureri de origine reumatica; stari febrile: stari gripale etc.

Compozitie: 250 mg paracetamol, 150 mg propifenazona, 50 mg cafeina.

Citeste prospectul medicamentului Secatoxin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Cefalee vasculara, profilaxia migrenei, stari de ameteala si acufene; ca medicatie adjuvanta in tulburarile de senilitate.

Prezentare farmaceutica: Solutie pentru uz intern continand, la 1 ml sau 25 picaturi, co-dergocrine mesilat 1 mg (flacon cu 10 ml).

Citeste prospectul medicamentului Paracof si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Cefalee, nevralgii dentare, lombosciatica, artralgii nereuma-tismale, entorse, luxatii, dismenoree, stari febrile.

Prezentare: Comprimate continand paracetamol 300 mg si cafeina 30 mg.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Relpax 20 mg si 40 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat...
Citeste prospectul medicamentului Nocertone, comprimate divizabile si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Imigran, injectii si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Imigran...
Citeste prospectul medicamentului Imigran, tablete si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Imigran...
Citeste prospectul medicamentului Cofedol, drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Migrena,...
Citeste prospectul medicamentului Codamin P, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii...