Clanta

Lista articolelor despre clanta pe AflaCum.ro

Articole despre clanta

Citeste cele mai noi articole despre clanta publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre clanta, pe AflaCum.ro!

Omul cat traieste invata, spune o veche zicala. Nimic mai adevarat, mai ales cand vine vorba despre trucurile simple ce pot fi aplicate in gospodarie. Azi, iti vom arata cum influenteaza in mod pozitiv o simpla folie de aluminiu atasata pe clanta usii de la intrare.

De ce e bine sa invelesti clanta de la intrare in folie de aluminiu:

1. Izolatie termica. Usa de la intrare nu e bine izolata? Probabil ar trebui sa o izolezi pana vine iarna cea geroasa. Sau, daca din varii motive, nu poti sa faci asta, ar fi bine sa invelesti manerul usii cu folie de aluminiu! Acest material este un excelent conductor de caldura, ceea ce inseamna ca, dupa infasurarea clantei, casa va pastra mai bine temperatura. Mai implu spus, vara va fi mai racoare, iar iarna va fi mai cald.

Daca doriti sa inlocuiti clantele vechi sau sa montati unele noi, pentru prima data, in  casa noua, veti descoperi cu stupoare, ca exista o gama variata din care puteti alege.

Iata cum puteti alege cele mai potrivite clante:

Verificati in care parte a usii va fi montata clanta, in dreapta sau in stanga. Acest lucru nu este relevant, daca optati pentru o clanta rotunda, insa daca alegeti una cu maner este foarte important sa arate bine pe usa.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.