Clotrimazol

Lista articolelor despre clotrimazol pe AflaCum.ro

Articole despre clotrimazol

Citeste cele mai noi articole despre clotrimazol publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre clotrimazol, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului  Clotrimazol, comprimate vaginale si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Candidoza vaginala; tricomoniaza.

Compozitie: Comprimate vaginale continand 0,100 g de Clotrimazol.

Citeste prospectul medicamentului  CLOTRIMAZOL , solutie pentru uz extern si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Dermatomicoze, candidoze, Pitiriazis versicolor, eritrasma; vaginita micotica (mai ales cu Candida), vaginita cu Trichomonas, vaginita bacteriana nespecifica.

Prezentare farmaceutica: Crema continand clotrimazol 1 g/100 g (tub cu 20 g); solutie pentru uz extern continand clotrimazol 1 g/100 ml (flac. cu 25 g); comprimate vaginale continand clotrimazol 100 mg (flacoane si pachete ambutizate cu 6 sau 12 buc.).

Citeste prospectul medicamentului  Clotrimazol si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

INDICATII TERAPEUTICE: Clotrimazolul este un derviat de imidazol antifungic cu spectru larg. Are urmatoarele indicatii:

• micoze cutanate, produse de Candida albicans;

Citeste prospectul medicamentului ANTIFUNGOL, solutie sub forma de spray si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Domeniul de utilizare al solutiei de Antifungol cuprinde infectii cu ciuperci (micoze) ale pielii cauzate de dermatofite, hife (de ex. diverse specii de Candida), mucegaiuri si altele precum Malassezia furfur, de ex. micoze la picioare, micoze ale pielii, ale cutelor pielii, Pityriasis versicolor, candidoze superficiale.

Substanta activa: Clotrimazol.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.