Coada soricelului

Lista articolelor despre coada soricelului pe AflaCum.ro

Articole despre coada soricelului

Citeste cele mai noi articole despre coada soricelului publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre coada soricelului, pe AflaCum.ro!

Primavara este momentul sa plantezi si sa insamantezi. Daca, de obicei, alegi plante si flori in mod intuitiv sau dupa culoare, forma si dimensiune, poate anul acesta vei incerca sa schimbi putin abordarea. Gandeste-te si la plantele ce reusesc sa atraga insectele ce polenizeaza in gradina ta! Am intocmit o mica lista in acest sens.

Plante care atrag polenizatori:

1. Trifoiul rosu(Cleome serrulata ). Aceste flori frumoase de culoare roz adora solul uscat, bine drenat, nisipos si soarele arzator. Sunt destul de usor de cultivat si nu au nevoie de multa grija. Atrag multi polenizatori in gradina ta, precum albine, viespe si fluturi.

Ceaiul coada soricelului contribuie la buna functionare a ficatului si bilei, este suport pentru o digestie normala si sustine buna functionare a tractului gastrointestinal.

Compozitie: partea superioara a plantei Achillea millefolium L., fam. Asteraceae, care contine ulei volatil, principii amare, flavonoide, alcaloizi, steroli, tanin, colina, vitamina K.

Efect: antiseptic, coleretic-colagog (stimuleaza secretia si eliminarea bilei), antispastic, astringent; antiinflamator; cicatrizant, hemostatic.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.