Computer personal

Lista articolelor despre computer personal pe AflaCum.ro

Articole despre computer personal

Citeste cele mai noi articole despre computer personal publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre computer personal, pe AflaCum.ro!

Daca va aflati la birou sau la scoala si nu aveti acces la BitTorrent, dar aveti nevoie sa descarcati un fisier de pe torrent, puteti face acest lucru prin intermediul Dropbox, dupa cum urmeaza:

Luati Dropbox de pe www.dropbox.com.

Descarcati clientul Dropbox pentru platforma personala, urmand instructiunile din timpul instalarii si faceti-va un cont Dropbox gratuit de 2 GB sau unul cu plata.

Este foarte util sa stiti cum puteti accesa un alt computer de pe computerul personal, mai ales daca folositi computere diferite la serviciu sau acasa si doriti sa accesati fisiere sau sa intreprindeti actiuni pe ambele computere, in acelasi timp sau cand va aflati in una din locatii.

Exista multe modalitati prin care puteti accesa un computer, de la distanta si puteti alege metoda care va este cea mai comoda si la indemana si de asemenea puteti opta pentru cele cu preturi convenabile (exista metode gratis si altele contra cost).

Majoritatea metodelor implica instalarea si configurarea unui software, urmand pasii aferenti, insa puteti opta pentru servicii online, pentru a adauga computerele la un cont online, putandu-le accesa apoi, via Internet, logandu-va la contul respectiv.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.