Concurs

Lista articolelor despre concurs pe AflaCum.ro

Articole despre concurs

Citeste cele mai noi articole despre concurs publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre concurs, pe AflaCum.ro!

Pregatirea pentru un concurs de alergare presupune luni intregi de antrenament, insa exista anumite lucruri care trebuie facute cu o zi inainte, dupa cum urmeaza:

• Gasirea rutei de alergare pe site-ul concursului;

• Informarea cu privire la ora si locul intalnirii;

Rezistenta la alergare se construieste in timp, prin perseverenta. Iata cateva sfaturi despre cum sa va antrenati pentru concursurile de alergare:

Cheia antrenamentului in primele etape ale pregatirii este sa o luati incet si usor. Daca va fortati prea tare de la inceput, riscati sa va accidentati si sa dezvoltati o aversiune pentru acest sport.

In primele 4 saptamani, antrenati-va de 3 ori pe saptamana. Ideea este sa va odihniti cate o zi intre alergari, deoarece acest lucru este foarte important in primele saptamani de antrenament. Alergati marti, joi si sambata si odiniti-va in celelalte zile.

Cheia succesului unui antrenament de alergare este sa incepeti incet si usor.

Trei luni sunt suficiente pentru a va pregati foarte bine pentru un concurs. Insa daca incercati sa fortati nota, va puteti accidenta.

Incercati sa va faceti un program al antrenamentelor, dupa cum urmeaza:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.