Craciun australia

Lista articolelor despre craciun australia pe AflaCum.ro

Articole despre craciun australia

Citeste cele mai noi articole despre craciun australia publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre craciun australia, pe AflaCum.ro!

Vrei sa traiesti un Craciun aparte, fara zapada si cu temperatura ridicata? Daca da, solutia se afla in emisfera sudica, mai exact in Australia, unde vara incepe in decembrie si se incheie in februarie. Sigur ca ai nevoie de un buget adecvat si de cineva care sa te insoteasca. Ar fi pacat sa petreci singur/a aceasta uriasa sarbatoare crestina!

Cum se sarbatoreste Craciunul in Australia:

Mergi la parade dedicate lui Mos Craciun. Australienii prefera sa traiasca devreme spiritul Craciunului. Astfel, organizeaza parade de profil inca de la finalul lunii noiembrie! Daca te afli in Sydney, poti participa la marile evenimente de Craciun din centrul orasului. Acestea includ concerte, iluminarea copacilor si spectacole de artificii. In Brisbane, in schimb, tot in ultimul weekend din noiembrie, se impodobeste si se ilumineaza cel mai mare brad de Craciun din regiune. Interesant este faptul ca bradul se alimenteaza cu energie solara.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.