Craciun siguranta

Lista articolelor despre craciun siguranta pe AflaCum.ro

Articole despre craciun siguranta

Citeste cele mai noi articole despre craciun siguranta publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre craciun siguranta, pe AflaCum.ro!

Iubim sarbatoarea de Craciun pentru atmosfera magica, bucuria si unitatea pe care o aduce in familie. Este acea perioada a anului in care atat copiii, cat si adultii cred sincer ca visele se pot implini. Iar bradul cel sfant, pe care majoritatea romanilor il impodobesc, este cel mai frumos sombol al acestei sarbatori. Asta inseamna ca in cele mai multe case din Romania, exista iluminarile speciale, decoratii care pot fi un element de atractie nu doar pentru oameni, ci si pentru animalele de companie....

Probabil, nu doresti ca pisica ta atrasa de luminite sa sara pe brad si sa il darame...Asadar, trebuie sa iei niste masuri de siguranta in aceasta perioada de sarbatoare. Nu te ingrijora! Ne-am gandit la toate! Trebuie doar sa tii cont de sfaturile de mai jos:

1. Protejeaza-ti casa de intrusi. In decembrie, au loc multe jafuri si spargeri. Multi oameni pleaca in concedii departe de casa, iar acesta este un atu pentru hoti! Indiferent daca ramai sau nu acasa de Craciun ar fi bine sa:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.