Crema cicatrici

Lista articolelor despre crema cicatrici pe AflaCum.ro

Articole despre crema cicatrici

Citeste cele mai noi articole despre crema cicatrici publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre crema cicatrici, pe AflaCum.ro!

Cicatricile nu pot fi evitate, insa pot fi tratate si vindecate. Astazi, n-o sa iti vorbim despre diversele creme ce pot fi gasite in comert si care nu dau intotdeauna randamentul scontat, ci despre un remediu natural, pe care il poti obtine din combinatia a doar 2 ingrediente.

Pielea ranita produce mai mult colagen care se acumuleaza in tesutul respectiv pentru a vindeca ranile. Pentru aproximativ trei luni, colagenul se formeaza si nivelul sangelui creste, formand denivelari, cunoscute sub denumirea de cicatrici. Dupa ce colagenul se opreste din produs, sangele este redus si cicatricile devin mai moi. De aceea, astfel de probleme trebuie tratate. O poti face acasa, cu o crema facuta chiar de tine:

Ai nevoie de:

Citeste prospectul medicamentului Zeraderm, crema pentru cicatrici si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Gelul pentru cicatrici hipertrofice si cheloide este un produs pe baza de silicon cu masa moleculara mare (polysiloxane 100%) si este prezentat sub forma de tub de 15gr.

Nu este steril. In contact cu aerul, gelul Zeraderm formeaza o membrana invizibila care este rezistenta la apa si permeabila la aer.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.