Cum sa-ti dai jos super glue de pe degete?

Cum sa-ti dai jos super glue de pe degete?

Super glue este foarte util pentru mai multe proiecte si e utilizat constant cu scopul construirii si repararii.

E foarte important sa manuiesti cu precautie acest material deoarece super glue nu lipeste doar lemn sau alte materiale impreuna, ci poate lipi, la fel de eficient, pielea ta de o suprafata!Daca acest lucru ti s-a intamplat, trebuie sa stii cum sa dai jos super glue in mod eficient:

- Nu incerca sa fortezi pielea sa se dezlipeasca. Cel mai probabil nu va functiona si in plus ar putea-o rupe sau sfasia.

- Roaga pe cineva sa-ti pregateasca materialele. Cele mai bune materiale pe care le poti folosi pentru a dizolva super glue, sunt urmatoarele: apa, sapun, dizolvant pe baza de acetona(sau mai simplu acetona).

- Foloseste prima data cea mai buna solutie. E important sa actionezi foarte, foarte repede pentru a indeparta lipiciul de pe piele, inainte de a se intari. Ar trebui sa incerci cea mai buna solutie recomandata: dizolvantul pe baza de acetona sau, daca ai acetona la-ndemana, ai putea-o folosi si pe aceea.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca doriti sa va transformati o pereche de pantofi mai vechi intr-o incaltaminte adecvata pentru petreceri si...
Unul dintre cele mai comune accidente domestice este fracturarea unui deget, datorita expunerii foarte mari a acestei...
Ai cumparat o pereche de cizme din piele, dar nu esti deloc sigur ca e...piele? Ai cateva...