Crema hidratanta

Lista articolelor despre crema hidratanta pe AflaCum.ro

Articole despre crema hidratanta

Citeste cele mai noi articole despre crema hidratanta publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre crema hidratanta, pe AflaCum.ro!

Iata opt pasi pe care trebuie sa ii urmati daca doriti sa obtineti o pedichiura profesionala:

Indepartati oja. Primul pas in obtinerea unei pedichiuri perfecte este indepartarea ojei, cu ajutorul unor dischete de bumbac, pe care sa le inmuiati in dizolvant de unghii, inlaturand apoi stratul vechi de oja. Daca culoarea nu iese imediat, apasati discheta imbibata in dizolvant pe unghie, timp de cateva secunde. Este indicat sa folositi un dizolvant fara alcool si acetona, deoarece nu usuca unghiile foarte tare, insa nu indeparteaza culorile inchise cu succes, asadar folositi-l pentru culori deschise de oja.

Taiati si piliti unghiile. Este indicat sa folositi unghiere de calitate. Pentru a evita unghiile incarnate, taiati-le drept, de-asupra pielii. Asigurati-va ca unghiile nu depasesc varful degetului si apoi piliti-le, dandu-le o forma ovala.

Calcaiele uscate si crapate sunt o problema cu care ne confruntam pe parcursul intregului an, insa ele sunt vizibile vara si sunt extrem de inestetice.

Iata cativa pasi simpli de urmat, pentru a hidrata calcaiele uscate si crapate, in 15 minute, fara a depune un efort prea mare:

Inmuiati picioarele in 5 cani de apa calda, amestecate cu o cana de lapte, timp de 5-10 minute.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.