Criza lactatie solutie, criza lactatie solutie

Lista articolelor despre criza lactatie solutie si criza lactatie solutie pe AflaCum.ro

Articole despre criza lactatie solutie si criza lactatie solutie

Citeste cele mai noi articole despre criza lactatie solutie si criza lactatie solutie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre criza lactatie solutie si criza lactatie solutie, pe AflaCum.ro!

Mai mult de 80% dintre mame alapteaza bebelusii. Majoritatea dintre acestea se confrunta cu o criza de lactatie. Daca ti se intampla, stii ca e o perioada grea si stresanta in care trebuie sa faci fata plansului continuu al copilului, exasperarii si chiar dezamagirii in ceea ce priveste propriile abilitati de mama.

Astazi, ne-am propus sa vorbim despre criza de lactatie. Ce este, ce o declanseaza si cum poti trece peste aceasta situatie deloc placuta.

Ce este criza de lactatie/alaptare? Vorbim despre acea perioada in care bebelusul tau pare sa fie nemultumit de laptele pe care i-l oferi. Nu mananca mult si e adesea infometat. De asemenea, se ingrasa mai putin si plang mult. Mama simte o lipsa de lapte, multa presiune si stres. S-ar putea chiar sa te gandesti ca nu esti o mama suficient de buna!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.